Trainen AFGELAST.

Er mag tot nader bericht niet getraind worden, dit door de slechte gesteldheid van de trainingsvelden, dit op last van de gemeenten.

Dus hou de website in de gaten wanneer er weer getraind mag worden.

Fotoarchief

Wij feliciteren vandaag:

Jason Lenssen
Thijs van den Borst

Welkom op onze website van V.V. Reuver.
We zijn een bloeiende vereniging die een aantal zaken centraal heeft staan. Enerzijds is dit een goede voetbalopleiding voor de jeugd en het voetballen met plezier, met daarnaast prestatie voetbal voor de selectie elftallen. Deze zaken gecombineerd in een gezellige ambiance gaan dan ook prima samen

We investeren in de kwaliteit van zowel ons voetbal technisch kader als in materialen en accommodatie. Door de organisatiestructuur in een nieuw jasje te steken weten de vrijwilligers  hun mannetje te staan. Het beleid van V.V. Reuver krijgt meer en meer een solide gestalte. Verder hebben we duidelijke afspraken over hoe we omgaan met normen en waarden. Daarnaast biedt ons jeugd beleidsplan het kader waarin onze voetbalvereniging tot bloei gaat komen.

Het hele seizoen door organiseren we diverse activiteiten voor jong en oud om de binding met en tussen onze leden alsmede andere verenigingen te verstevigen.

Van een gezonde vereniging mag ook een financieel verantwoord beleid verwacht worden.
Wij zijn al jaren een van de financieel gezondste amateurverengingen in Limburg. Het moge duidelijk zijn dat we zonder onze sponsors dit nooit hadden kunnen realiseren.
Bij deze hartelijk dank hiervoor.

Een vereniging met zo’n 650 leden waarvan 150 vrijwilligers kan alleen maar goed functioneren als de onderlinge verstandhouding optimaal is en communicatie is een hier een sleutelwoord in. Hier speelt deze nieuwe website een belangrijke rol in.

Wij zijn er trots op om zo’n mooie voetbalclub te mogen besturen, en zullen met veel plezier er een nog mooiere club van gaan maken.

Bestuur V.V. Reuver