Afgelasting trainingen in winterperiode

Hier volgt een mededeling betreffende de Winterstop;

De winterstop geldt van [datum] tot en met [datum]. Dit wordt elk jaar aangepast.

Er zijn 2 mogelijkheden van afgelastingen voor trainingen:

1) De Gemeente keurt de velden af; Deze algehele afgelasting wordt kenbaar gemaakt via de website.

2) De velden worden deels of helemaal afgekeurd door de club zelf; Deze afgelasting wordt kenbaar gemaakt via het Informatiebord bij de kantine of indien we het tijdig weten, ook via de website.

Noot: het trainingsschema bepaald of je wel of niet kunt trainen, indien een bepaald veld is of velden zijn afgekeurd. Kijk dus goed op welke dag en op welk veld je traint! Uitzondering: er zal een alternatief trainingsschema worden opgesteld, indien blijkt dat één veld of meerdere velden voor meer dan 1 week niet betreden mogen worden. Hierdoor scheppen wij de mogelijkheid dat ieder team op een bepaald goedgekeurd veld wel kan trainen. Deze alternatieve informatie zal dan op het Informatiebord bij de kantine en in de Materialenruimte komen te staan.

Extra opmerking:
Wij hopen dat iedereen de beslissing respecteert, indien de Gemeente of de club, (bepaalde) velden afkeurt. Uiteindelijk gaat het om de Veiligheid en behoud van de kwaliteit van de velden en spelers en daar is uiteindelijk iedereen bij gebaat!
Voor afgelastingen raad tijdig de website van VV Reuver (www.vvreuver.nl)