ClubFund-actie van start!

Zoals je wellicht al weet heeft VV Reuver in samenwerking met PLUS Savelkoul Reuver een unieke spaaractie opgezet. Acht weken lang kunnen jeugdleden sparen voor mooie fanartikelen van hun eigen sportclub. Het startsein voor deze ClubFund-actie is gisteren (vrijdag 16 maart 2018) bij Plus Savelkoul gegeven, samen met de andere deelnemende clubs. Namens VV Reuver was Julie Brull van JO8-2 hierbij aanwezig, om in tenue deze aftrap te verrichten.

In het kort nog even de inhoud van de actie. Van iedere deelnemende voetbalspeler is een unieke spelersfoto gemaakt. Deze spelersfoto zal vanaf nu te zien zijn op verschillende VV Reuver-fanartikelen in ieders eigen online-fanshop. Denk hierbij aan posters, magneten, broodtrommels, drinkbekers, en nog veel meer.

Vanaf zondag 18 maart kun je beginnen met sparen voor deze leuke én unieke fanartikelen. Voor elke €10,- aan boodschappen bij Plus Savelkoul Reuver ontvang je een zegel die je vervolgens in je eigen fanshop kunt verzilveren. Je kunt zelf sparen voor artikelen, maar ook je ouders, opa’s, oma’s, tantes en ooms kunnen fanartikelen van jou verzamelen.

Wil je liever geen fanartikelen van jezelf, maar zou je wel graag een poster, drinkbeker, notitieblok of ander artikel met het clublogo van VV Reuver bij elkaar willen sparen? Dat kan! Hiervoor dien je echter niet naar je persoonlijke fanshop, maar naar de algemene fanshop te gaan via de link www.clubfund.nl/vvreuver. In deze fanshop kunnen alle mensen makkelijk hun VV Reuver-fanartikelen bestellen en met de gespaarde zegels van Plus Savelkoul Reuver afrekenen. Zo is er voor ieder wat wils!

Met jouw bestedingen in de online-fanshop ontvang je niet alleen je eigen fanartikelen, je steunt ook nog eens je sportclub. Een gedeelte van de bestedingen in de fanshop vloeit namelijk direct naar de clubklas van VV Reuver.

Ieder lid ontvangt de komende dagen via zijn of haar teamleider een mapje met hierin alle informatie (zoals de inlogcode voor de online-fanshop en persoonlijk promotiemateriaal) waarmee men eenvoudig aan de slag kan! Wij hopen op een succesvolle en vooral leuke spaaractie!

Geplaatst 17.03.2018