Geslaagde jeugdkaderavond

Afgelopen zaterdag heeft in de kantine van onze club de jeugdkaderavond plaatsgevonden.
Acht teams van 4 personen hebben tijdens een supergezellige avond gestreden om de eer. Fanatiek werden de dartswedstrijden afgewerkt, het sjoelen werd steeds fanatieker en bij balletje in beker kwam de scheids ogen tekort om de foetelears op te sporen. De voetbalquiz was een hersenbreker en bewezen is dat we zonder internet eigenlijk verloren zijn.
Omstreeks 0.30 uur waren de laatste punten verdeeld en kon de balans opgemaakt worden.
Winnaar werd groep 1 met een zeer minimale voorsprong en kon de beker, geschonken door ”Patanisto Sports Reuver”, hooghouden.
Natuurlijk werd er gelijk protest aangetekend, deze is echter ter kennisgeving aangenomen en geseponeerd.
Het was gezellig en voor herhaling vatbaar.

Onderstaand enkele foto's van deze geslaagde avond (klik op de foto om te vergroten).

Geplaatst 16.04.2018