Ledenvergadering met afscheid Jan van den Beucken

Afgelopen vrijdag 24 november vond in de kantine wederom de jaarlijkse algemene ledenvergadering plaats.
Naast de reguliere agendapunten werd er dit jaar ook stilgestaan bij het afscheid van oud-bestuurslid Jan van den Beucken.

Afgelopen jaar stopte Jan van den Beucken als wedstrijdsecretaris, na bijna 50 jaar als vrijwilliger bij de voetbalclub actief te zijn geweest. Jan is begonnen als jeugdleider en trainer, waarna hij in 1982 doorschoof naar de senioren en daar leider werd. Vanaf 1989 werd Jan bestuurslid en daarnaast ook voorzitter commissie material en onderhoud. In 2000 beëindigde Jan zijn taak als voorzitter van deze commissie en werd hij wedstrijdsecretaris. Afgelopen jaar, bij het stoppen als bestuurslid, is Jan ook gestopt als wedstrijdsecretaris. Voor al deze activiteiten is Jan vorig jaar nog onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje Nassau. Vanzelfsprekend willen we verenigingsmens Jan ook via deze weg nogmaals hartelijk danken voor zijn jarenlange inzet.

Vervolgens werden de overige agendapunten afgewerkt, waarbij onder meer het terugtrekken van Jan Pollen als interim-voorzitter.
Vanaf 24 november is Huub Tilmanns de nieuwe voorzitter van VV Reuver.
Huub is inmiddels geen onbekende meer binnen de voetbalclub en zal zich de komende tijd gaan inzetten voor alle spelers en leiders binnen de voetbalclub, naast zijn activiteiten als lid van de sponsorcommissie.
Ook werd het kandidaat bestuurslid Léon Puts in deze vergadering unaniem gekozen als nieuwe bestuurslid, waardoor wij Léon van harte welkom binnen het bestuur willen heten.

Klik hier voor een foto-impressie van de ledenvergadering.

Geüpdatet 27.11.2017