Reuver boekt twee knappe overwinningen

Na de sensationele overwinning op (toen nog) koploper Panningen, had Reuver afgelopen week nog 2 wedstrijden op het programma.
Afgelopen donderdag (12 april) moesten de mannen op bezoek naar Swalmen.
De heenwedstrijd van deze streekderby werd in oktober al gespeeld in Reuver, en toen met 4-1 door Reuver gewonnen.
Daarom moest Reuver beducht zijn op wraak van de bijna-buren.
Na een goed begin, volgde een snel doelpunt van Tim Lenssen en vlak na de rust werd het bovendien 0-2 door Erkan Yazici.
In het vervolg van de wedstrijd werd de thuisploeg steeds sterker en werd het ook nog 1-2.
Met hard werken wist Reuver de 3 punten toch mee te nemen naar Reuver, om de overwinning tegen Panningen een goed vervolg te geven.

Foto's van deze wedstrijd zijn hier te bekijken.

Vier dagen later volgde alweer de volgende uitwedstrijd. De mannen van trainer Martin Niemans moesten naar Roermond, om tegen SVC 2000 te laten zien dat de 1-5 thuisnederlaag in Januari een incident was.
De oranjehemden kwamen op een 0-1 voorsprong, waarna SVC later nog wel gelijk maakte. In de slotfase wist Reuver echter de overwinning uit het vuur te slepen.
Dit betekent dat Reuver uit de afgelopen 5 wedstrijden liefst 13 punten heeft weten te behalen. Hierdoor staat Reuver momenteel op een 7de plek, met 28 punten uit 17 wedstrijden.
Bovendien staat de ploeg 11 punten los van de gevarenzone, met bovendien een wedstrijd minder dan de ploegen aldaar.

Klik hier voor de foto's

De uitgebreide wedstrijdverslagen zijn zoals altijd hier te lezen.

Aanstaande donderdag wacht weer een midweekse uitwedstrijd voor Reuver.
Om 18:45 wordt er in Asenray afgetrapt tegen RKAVC.
De eerste wedstrijd in Reuver eindigde in een 4-2 overwinning.

Komende zondag is er dan weer een thuiswedstrijd op Sportpark Dijckerhof.
Tegenstander is FC Maasgouw, de fusieclub uit Thorn en Wessem.
Aftrap is om 14:30u, en morgen maken we de Pupil van de Week voor deze wedstrijd bekend!

Tot bij de volgende wedstrijden van VV Reuver!

Geplaatst 16.04.2018