Trainen AFGELAST.

Er mag tot nader bericht niet getraind worden, dit door de slechte gesteldheid van de trainingsvelden, dit op last van de gemeenten.

Dus hou de website in de gaten wanneer er weer getraind mag worden.

WORD SCHEIDSRECHTER!

Ook in het voorjaarsseizoen van 2015 staan alle jeugdwedstrijden, met uitzondering van de Fair Play-wedstrijden bij de F-pupillen, onder leiding van vaak gekwalificeerde en opgeleide jeugdscheidsrechters. Toch is het soms lastig om voor iedere wedstrijd een scheidsrechter aan te stellen, door bijvoorbeeld ziekte, blessureleed of andere omstandigheden. Ook voor de spelers, trainers/leiders en toeschouwers is het niet leuk om een niet-neutrale scheidsrechter te hebben. Jij kunt VV Reuver helpen om dit probleem op te lossen!

Word ook scheidsrechter! Het geeft vele voordelen, zoals:

* Je krijgt meer voetbalinzicht.

* Je krijgt meer begrip voor je eigen scheidsrechter.

* Je ontwikkelt sociale vaardigheden.

* Je ontwikkelt zelfdiscipline.

* Je bouwt extra conditie op (voor je eigen wedstrijden).

* Je krijgt inzicht in de spelregels en kunt die ook toepassen in eigen wedstrijden.

* Je krijgt inzicht in een andere perspectief van de voetbalwereld.

* Je krijgt een voorsprong op het behalen van je Spelregelbewijs.

* En nog veel meer, maar die zal je ook zelf moeten ontdekken!

VV Reuver heeft onder andere het volgende te bieden:

* Een scheidsrechterstenue.

* Scheidsrechtersbenodigdheden zoals een fluitje, notitiegerei en gele en rode kaarten.

* Opleidingsmogelijkheden als scheidsrechter.

* Consumpties voor de kantine.

* Een verantwoordelijke taak binnen de vereniging.

* Activiteiten zoals spelregelbijeenkomsten georganiseerd door de KNVB of COVS.

Interesse om scheidsrechter te worden of toch nog niet helemaal overtuigd? Neem contact op met de scheidsrechterscoördinator, per mail via scheidsrechterzaken@vvreuver.nl of bel naar 06-20348846. Doe ook iets voor de vereniging en word scheidsrechter!

SPELREGEL VAN DE MAAND

Wegens de vernieuwing van de website van VV Reuver, is er geen mogelijkheid geweest om nieuwe spelregelvragen in de vaste rubriek, de Spelregel van de Maand, te plaatsen. Nu de nieuwe website gelanceerd is, kunt u hieronder weer een nieuwe Spelregel van de Maand vinden. Bent u een echte voetbalfanaat? Test uw spelregelkennis, want echte voetballers beheersen de spelregels!

Het juiste antwoord op de Spelregelvraag van de Maand februari vindt u in maart.

Spelregel van de Maand - Februari

Wanneer mag een scheidsrechter in het amateurvoetbal niet affluiten bij dichte mist?

a.         Indien hij beide doelen niet meer goed kan zien.

b.         Als hij spelers van de twee teams niet meer kan onderscheiden van elkaar.

c.         Als het publiek de wedstrijd niet meer goed kan volgen.

d.         Indien hij de assistent-scheidsrechters niet meer kan zien.