Spaar voor unieke, persoonlijke fanartikelen!

Spaar mee!

Heb jij altijd al gedroomd van je eigen fanartikelen?
Dan wordt die droom werkelijkheid, want binnenkort kun jij jezelf als voetballer bewonderen op onder andere posters, broodtrommels, placemats, drinkbekers en nog veel meer!
In samenwerking met Plus Savelkoul Reuver gaan wij een unieke spaaractie opzetten voor onze jeugdteams, waarmee we ook nog eens onze clubkas steunen.

Hoe gaat de spaaractie in zijn werk?

Allereerst gaan we van iedere voetbalspeler een unieke spelersfoto maken. Vervolgens krijgt iedere speler een eigen online-fanshop waarin allerlei leuke fanartikelen van VV Reuver met de eigen spelersfoto verkrijgbaar zijn, zoals posters, magneten, drinkbekers, telefoonhoesjes en nog veel meer. Op het moment dat de online-fanshop geopend wordt, kan het sparen beginnen! Voor elke €10,- aan boodschappen bij Plus Savelkoul Reuver ontvang je van 18 maart tot en met 12 mei een zegel die je vervolgens in je eigen fanshop kunt verzilveren. Zo spaar je voor je eigen fanartikelen. Je kunt zelf sparen voor artikelen, maar ook je ouders, opa’s, oma’s, tantes en ooms kunnen fanartikelen van jou verzamelen.

Wil je liever geen fanartikelen van jezelf, maar zou je wel graag een poster, drinkbeker of notitieboek (of een ander artikel) van je voetbalclub willen? Dat kan! Je kunt namelijk ook sparen voor artikelen met alleen het logo van VV Reuver. Zo is er voor ieder wat wils!

Met jouw bestedingen in de online-fanshop ontvang je niet alleen je eigen fanartikelen, je steunt ook nog eens je sportclub. Een gedeelte van de bestedingen in de fanshop gaat namelijk naar de clubkas van VV Reuver.

Aanvullende informatie

Het is wel goed om te weten dat het logo van VV Reuver op alle artikelen gedrukt zal worden, dus ook op artikelen met jouw spelersfoto. Daarnaast komt er een gezamenlijke kick-off van de spaaractie. Daarover zal je snel meer horen.

Op zaterdag 27 januari van 10.00-15:00u worden de spelersfoto’s voor op de artikelen gemaakt, op het voetbalveld. Klik hier voor de indeling per team.
Mochten er leden echt niet kunnen op een van de aangewezen tijdstippen, neem dan even contact op (zie schema).

Wij hopen jullie voldoende te hebben geïnformeerd en geënthousiasmeerd.
Laten we er een mooie actie van maken!

Gewijzigd 17.01.2018