Trainen AFGELAST.

Er mag tot nader bericht niet getraind worden, dit door de slechte gesteldheid van de trainingsvelden, dit op last van de gemeenten.

Dus hou de website in de gaten wanneer er weer getraind mag worden.

Verdien korting op de contributie

Ken of ben jij iemand die graag een steentje wil bijdragen aan de voetbalclub, word dan nu vrijwilliger van de voetbalclub. We zoeken nog vrijwilligers in de facilitaire ondersteuning voor bijvoorbeeld de maandagavond. Vanzelfsprekend geldt ook hier dat er bij het aandragen van een vrijwilliger een korting van €30,- op de contributie tegenover staat!
Bij interesse, neem dan contact op met Ben Jacobs

Bovendien willen we nogmaals onder de aandacht brengen, dat leden en elftallen (een) potentiële sponsor(en) kunnen aanmelden bij de sponsorcommissie van V.V. Reuver, voor een van de beschikbare sponsorpakketten. Wij honoreren dit met een eenmalige korting van 50 euro op de contributie van dit lid of als het een team betreft een bedrag van 50 euro te overhandigen aan het desbetreffende team.

Geplaatst 13.11.2017