Wedstrijd Verslagen Reuver 1

voor de diavoorstelling en meer foto's klik HIER Het verslag volgt nog

 

Swalmen 1-Reuver 1 Ruststand 0-1 Eindstand 1-2

De overwinning op Panningen had toch veel los gemaakt bij VV Reuver een groot aantal toeschouwers van Reuver was op deze donderdag avond naar Swalmen gekomen om onze spelers aan te moedigen.

Reuver begon de wedstrijd goed er werd veel druk gezet op de verdediging van Swalmen en na 10 minuten spelen was het al 0-1. Een goed opgezette aanval kwam bij Tim Lenssen terecht die vanaf links het stafschopgebied in kwam en bekwaam scoorde. Reuver had wel de pech dat Bram Litjens al direct in het begin van de wedstrijd gewisseld moest worden met een blessure. Daarna ging het spel op en neer Swalmen kreeg ook grote kansen om te scoren maar Roy Hendriks stond in de weg. Ook Reuver kreeg nog kansen om de voorsprong te vergroten maar dat lukte ook niet en gingen beide partijen met een 0-1 stand rusten.

De 2e helft was nog geen 4 minuten oud toen Reuver een korte corner nam Erkan Yacizi schoot de bal met de een lage schuiver de bal in de linker benedenhoek de 0-2. Daarna werd Swalmen sterker en probeerde de aansluitingstreffer te forceren en dat lukte in de 70e minuut. Een aanval vanaf links werd na de vrijstaande aanvaller van Swalmen gespeeld en zijn schot op doel was onhoudbaar voor Roy Hendriks 1-2. Swalmen ging daarna fel op jacht na de gelijkmaker en Reuver kwam nog goed weg, uit een van de aanvallen schoot men nog een keer op de paal, direct daar na kreeg Reuver nog een kans op de 1-3 Younes Zariouh zette nog een combinatie op met Jorn Huys deze zette de verdediger op het verkeerde been maar zijn schot ging net naast. Even daarna werd de wedstrijd afgefloten en won Reuver met hard werken en veel inzet deze wedstrijd met 1-2 en deed met deze overwinning hele goede zaken.

Voor de diavoorstelling en meer foto's klik HIER

Zondag moeten we weer uit spelen tegen SVC 2000 weer een zware wedstrijd. Wij wensen onze spelers dan ook heel veel succes.

Reuver 1 – Panningen 1  

Ruststand  2-0  Eindstand  3-2

Koploper Panningen kwam vandaag op bezoek en had tegen Reuver nog wat goed te maken. De eerste wedstrijd tussen beide teams eindigde namelijk ook in een overwinning voor Reuver (2-1). Overigens de enige wedstrijd die de koploper in de lopende competitie verloor.  

De eerste helft werd er veel strijd geleverd door beide elftallen en ging de wedstrijd gelijk op. In de 13e minuut kwam Reuver op voorsprong. via een aanval over links werd vanaf de achterlijn de bal op maat voor gezet door Mitchel  Ravensberg,  die Jorn Huys bekwaam inkopte 1-0. Dit was voor Panningen aanleiding de druk op het Reuver doel op te voeren, hetgeen resulteerde in een aantal kansen. Panningen had het vizier niet op scherp staan en kon de kansen niet verzilveren.  Door druk te zetten op de Panningen spelers kwam ook Reuver in deze 1e helft regelmatig voor het doel van de tegenstander. Uit een corner genomen door Erkan Yazici kwam de bal buiten het strafschopgebied bij Gilles Puts die zich geen moment bedacht en met een laag strak schot de doelman van Panningen kansloos liet (2-0). Met deze verrassende 2-0 voorsprong voor Reuver gingen beide elftallen  rusten.

Na de rust nam Panningen direct weer het initiatief en Reuver werd in de verdediging gedrongen. Een doelpunt kon niet uitblijven en  in de 51e maakte Panningen de verdiende aansluitingstreffer 2-1). Reuver moest alle zeilen bijzetten en hield zich dan ook alleen maar met verdedigen bezig. In de 60e minuut was het weer raak en scoorde Panningen de gelijkmaker 2-2. Daarna kwam Reuver weer beter in de wedstrijd en liet zich ook meer zien voor het doel van de tegenstander. Toch was het Panningen dat scoorde maar die treffer werd door de goed leidende scheidsrechter op advies van de grensrechter wegens buitenspel afgekeurd. Even daarna gebeurde dat ook aan de andere kant. Ook de Reuverse treffer werd ook om dezelfde reden afgekeurd. Het bleef spannend en je zag aan de spelers van beide partijen dat de vermoeidheid parten ging spelen. Het toont de inzet en veerkracht van Reuver dat met de laatste krachtsinspanningen op rechts een aanval opzette, die door Gilles Puts in de 86e minuut werd omgezet in een doelpunt 3-2  In de blessuretijd kreeg Panningen nog de kans op 3-3.Een vrije trap net buiten het strafschopgebied werd over de muur geplaatst en keeper Roy Hendriks kon de bal maar net over de lat tikken, waardoor de eindstand op 3-2 in het voordeel van Reuver bleef steken. Bonuspunten voor Reuver in de strijd om van de onderste plaatsen weg te blijven.

Samenvattend:

over de hele wedstrijd genomen zou een gelijkspel  een juiste uitslag zijn geweest. Maar niemand van Reuver die daarover maalt. Voor het publiek was het een vermakelijke en spannende wedstrijd met veel strijdlust.

Het zijn Engelse weken voor Reuver. Donderdag wacht weer de volgende tegenstander en moet Reuver op bezoek  bij  buurman Swalmen. Een ploeg die de punten ook goed kan gebruiken in de degradatiestrijd.  Ook deze tegenstander mag  niet worden onderschat. Heel veel succes!

Voor de diavoorstelling en meer foto's klik HIER

Reuver 1-GKC 1 Ruststand 0-0 Eindstand 3-0

Doelpuntenmakers Ruud Zegers- Rowan Koppers-Jorn Huys

Vanavond was de belangrijke inhaalwedstrijd tegen GKC. Deze tegenstander is de hekkensluiter van de competitie. Het spel speelde zich de eerste 20 minuten op het middenveld af zonder kansen voor beide elftallen, daarna werd Reuver toch wel sterker en kwamen er toch 2 kansen om op voorsprong te komen maar die werden gemist en gingen we met de stand 0-0 rusten. In de 2e helft werd Reuver sterker en kwam dan ook verdiend in de 60e minuut op voorsprong. Ruud Zegers kreeg de bal op rechts aangespeeld en haalde vernietigend uit 1-0. GKC kwam 5 minuten daarna nog op 1-1 maar door wat duw en trekwerk in het strafschopgebied werd de treffer afgekeurd. Even daarna kwam Reuver op 2-0. Rowan Koppers omspeelde zijn tegenstander en scoorde de 2-0. Even later werd een aanval van GKC afgeslagen en de bal werd direct door Reuver naar voren gespeeld Jorn Huys ontving de bal zette de tegenstander op het verkeerde been en zijn schot op doel betekende 3-0. Dit was ook de eindstand.

Zondag spelen we weer een thuiswedstrijd dan komt Panningen op bezoek. In de uitwedstrijd won Reuver van Panningen met 1-2. Panningen zal wel zeer gemotiveerd zijn om deze wedstrijd in hun voordeel te beslissen. Maar Reuver speelde in Panningen zijn beste wedstrijd en kunnen ze deze stunt misschien herhalen. Veel Succes.

Voor de foto's en diavoorstelling klik HIER

Derby Reuver-Bieslo eindigt in een gelijkspel  1-1

Onder grote belangstelling werd de wedstrijd Reuver-Bieslo gespeeld. Vanaf het begin van de wedstrijd probeerde beide elftallen de wedstrijd naar zich toe te trekken, er werd gestreden om elke bal en beide elftallen waren zeer gretig.  Echte scoringskansen bleven de eerste 20 minuten uit. Na 30 minuten spelen kwam Bieslo toch op voorsprong. Met een listig boogballetje  scoorde Jasper Ebus de 0-1. Met deze stand gingen beide elftallen ook rusten.

De 2e helft werd veel spannender.  Reuver ging op zoek naar de gelijkmaker en kreeg ook kansen maar Bieslo kreeg de beste kans op 0-2. Uit een aanval van Bieslo constateerde de scheidsrechter een handsbal van Bram Litjens in het strafschopgebied en kreeg Bieslo een strafschop toegekend. Aanvoerder Noud Schoolmeesters kreeg de kans om de wedstrijd op slot te gooien, maar keeper Roy Hendriks koos de goede hoek en verwerkte de strafschop tot een corner. Reuver deed er nog een schepje bovenop en werd sterker. Uit een aanval vanaf rechts kwam een geweldige voorzet van Bart van Buggenum die Jorn Huys bekwaam met het hoofd in kopte 1-1. Daarna kreeg Reuver en Bieslo nog kansen op de overwinning maar er werd niet meer gescoord en zo eindigde deze wedstrijd in een 1-1 gelijkspel.

 

Deze wedstrijd werd door veel supporters van beide elftallen bezocht. Die zagen een beladen wedstrijd met heel veel inzet van beide partijen,  die spannend bleef tot het laatste fluitsignaal. Donderdag moeten we thuis inhalen tegen GKC. Wij wensen Reuver 1 dan ook heel veel succes.

Voor de diavoorstelling en meer foto's klik HIER

KSV HORN 1 – VV Reuver 1    Ruststand 2-0  Eindstand 4-0

De eerste 20 minuten ging het nog gelijk op, maar tijdens de wedstrijd wisten de spelers van Horn elkaar veel beter te vinden en werden ook gevaarlijker. In de 25e minuut was het dan ook raak en scoorde Horn de 1-0. De grensrechter vlagde wel voor buitenspel maar de scheidsrechter keurde de treffer na overleg met de grensrechter van Reuver toch goed. Reuver kon daar heel weinig tegenover stellen. Echte scoringskansen waren er voor de Reuvernaren niet. Even voor de rust scoorde Horn weer, een aanval op links werd naar het midden verplaatst en met een afstandsschot haalde een speler van Horn  vernietigend uit. Voor  Roy Hendriks was dit schot in de kruising onhoudbaar: 2-0. Met deze stand gingen we dan ook rusten.

Na de rust hetzelfde spelbeeld.  Horn was toch wel beter en speelde zich ook mogelijkheden uit. Een terugspeelbal op Roy Hendriks was veel te zacht en een Horn-speler kreeg de unieke kans op 3-0 maar Roy Hendriks redde bekwaam. Hoewel Reuver probeerde het spel naar zich toe te trekken, lukte het niet echte kansen uit te spelen. In de aanvallen van Horn zat meer snelheid en dreiging.  Het kon niet uitblijven en na ongeveer 25 minuten in de 2e helft was het weer raak  via een schot van buiten het strafschopgebied:  3-0. Geen minuut later was het pleit beslecht en stond 4-0 op het scorebord. .  Reuver kreeg nog via Erkan de gelegenheid de Reuverse eer te redden maar vrij  voor de keeper ging zijn schot naast.

Over de hele wedstrijd genomen een dik verdiende overwinning van Horn, dat  feller speelde en  elkaar in het veld veel beter wist te vinden.  Het was aan keeper Roy Hendriks te danken dat de score tot deze 4-0 beperkt bleef.  

 

De komende weken zal Reuver punten moeten pakken om aansluiting bij de middenmoot in de klasse te blijven houden.  Komende week (zaterdag)  de altijd lastige derby tegen Bieslo.. Donderdag daarna de inhaalwedstrijd tegen de nummer laatst (GKC)  en  de daaropvolgende zondag  tegen koploper Panningen dat maar 1 wedstrijd heeft verloren en dat was nu net tegen Reuver. Panningen met als coach de  oud-trainer van Reuver Roel Scheurs zal  super gemotiveerd zijn om zich van die nederlaag te revancheren.

Voor de foto's en diavoorstelling klik HIER

Linne 1-Reuver 1              Ruststand 2-0 Eindstand 3-1

De eerste helft was helemaal niet goed, traag tempo, heel veel balverlies en  geen echte kans om te scoren. Linne kreeg de doelpunten cadeau. In de 38e minuut was het 1-0 en nog geen 5 minuten daarna was het al 2-0. Met die stand gingen we dan ook rusten.

Na de rust moest het echt beter om nog een goed resultaat uit deze wedstrijd te halen. Echter   in de eerste 10 minuten na de rust moest keeper Roy Hendriks alle zeilen bijzetten om te voorkomen, dat Linne niet op een grotere voorsprong kwam. Zeker 4 maal redde hij Reuver van een grotere achterstand. Reuver begon daarna druk te zetten en wat beter te spelen. In de 20e minuut kon Reuver iets terug doen. Een  aanval werd vanaf links opgezet door Erkan Yazici en  Gilles Puts was er als de kippen bij om de  1-2 te scoren. Daarna zakte het spelbeeld weer en een paar minuten voor het einde maakte Linne er nog 3-1 van en was de wedstrijd, die eigenlijk geen wedstrijd was,  gelopen. Dus deze wedstrijd maar gauw vergeten.

Volgende week komt Roggel op bezoek en dan moet Reuver uit een ander vaatje tappen om een goed resultaat te halen.

voor de diavoorstelling en foto's klik HIER

Reuver – SVC 2000    1-5     

 

Op een vochtig en kil sportpark Dijckerhof werd vandaag toch afgetrapt voor de 1e competitiewedstrijd na de winterstop. Dit keer tegen SVC uit Roermond, een ploeg die op de ranglijst van de 4e klasse D  twee plaatsen hoger staat dan Reuver. Ook een ploeg die  in de afgelopen jaren in de hogere klassen actief was, dus een niet te onderschatten tegenstander.

In het begin van de wedstrijd werd al gauw duidelijk hier met een snelle en technische vaardige ploeg te maken te hebben. SVC dicteerde vanaf het begin het spel en Reuver kon alleen maar tegenhouden. Na een schot op de paal was het in de 13e minuut raak met een schot in de rechter bovenhoek (0-1). De 0-2 viel enkele minuten later. En hoekschop werd hoog ingebracht en via keeper Roy Hendriks verdween de bal in het doel. SVC bleef gevaarlijk en kreeg ook kansen waaruit niet werd gescoord. Reuver kwam weliswaar beter in de wedstrijd maar kon amper kansen creëren. Net voor de rust liet SVC de 0-3 aantekenen, waarbij keeper Roy Hendriks niet vrij uit ging. Hij nam rustig de tijd voor het wegtrappen van de bal, maar  had daarbij niet gerekend op de snelle spitsen van SVC. Dit was tevens de ruststand.

In de 2e helft werd het er niet beter op en dit resulteerde al in de 46e minuut in de 0-4.  Uit een scrimmage voor het doel werd de bal laag en strak ingeschoten. Tot overmaat van ramp werd geen 5 minuten later de 0-5 gescoord na een handige dribbel van een SVC-speler.

Toch kon Reuver in de 60e minuut nog tegenscoren via Erkan Yacizi. Vanaf de rechter zijlijn schoot hij de bal over de SVC-keeper in het doel. Een schrale troost omdat de wedstrijd vanaf dat moment feitelijk ‘op slot’ zat. Reuver geloofde er niet meer in en SVC vond 5-1 winst ook wel lekker. Dit gaf Martin Niemans de gelegenheid om te wisselen. Zo werd aanvoerder Younes Zariouh, omdat hij al niet fit aan de wedstrijd begon,  en Gilles Puts gewisseld. Dit bracht geen verandering in het spelbeeld.

Samenvattend:  een slechte ouverture van de oranjehemden van de 2e seizoenshelft. SVC was zeker de betere ploeg maar een aantal Reuver-spelers haalden niet hun niveau. Maar hopen dat in de volgende wedstrijden wel de punten worden gepakt, zodat in elk geval weg gebleven wordt van de gevarenzone. Voor de foto's, klik hier

De volgende competitiewedstrijd is een uitwedstrijd tegen RKAVC uit Asenray op zondag, 4 februari a.s. In plaats van een training wordt dinsdag, 31 januari nog een uitwedstrijd  (oefenpartij) gespeeld tegen SC Waldniel.  

 

Reuver – RKESV                1-3

De afgelopen jaren heeft Reuver in competitieverband diverse malen tegen deze ploeg uit  Ell gespeeld, waarin de resultaten veelal in het voordeel van RKESV uitvielen. Mede gelet op de huidige stand in de ranglijst was op voorhand al duidelijk, dat dit voor de oranjehemden een moeilijke wedstrijd zou worden en zo was het deze middag ook.

RKESV begon gelijk  fel aan de wedstrijd en al na 3 minuten spelen werd de Reuverse verdediging verrast:  0-1. Vanaf de rand van het strafschopgebied werd de bal buiten bereik van Roy Hendriks in de linkerhoek geschoten.  Dit was een zware domper en  Reuver kon daar in het verloop van de 1e helft  weinig  tegenoverstellen. Aan inzet ontbrak het de Reuverse spelers niet  maar RKESV bleef fel spelen,  heerste op het middenveld en bereikte makkelijk hun snelle voorwaartsen.  . Het kon niet uitblijven en na 20 minuten keek Reuver al tegen een 0-2 achterstand aan. Het had daarbij nog de pech, dat  laatste man Bram Litjens  ( liesblessure)  en linkerverdediger  Michel Ravensberg vervangen moesten worden. De druk van  RKESV werd groter en na 34 minuten lag de  0-3 al in de touwen en werd gevreesd voor een  grotere score.  Echter met deze stand  werd de rust bereikt.

Na de rust nam RKESV wat gas terug en kwam Reuver wat beter in de wedstrijd en kreeg ook enkele kansen. De beste kans was  voor Ruud Zegers maar zijn schot ging  langs de verkeerde kant van de paal. Ook de RKESV kon de kansen niet verzilveren en zo leek de wedstrijd in 0-3 te gaan eindigen. Een paar minuten voor het einde was het toch Reuver dat nog scoorde. Een dribbel van Erkan Yazici  eindigde met een bal op de paal. De terugspringende bal kon hij toch nog verzilveren 1-3.

Over de hele wedstrijd genomen een verdiende overwinning van RKESV. Ook al was de inzet  geweldig,  tegen deze tegenstander kwam Reuver  toch te kort.

Volgende week moeten we naar FC Maasgouw. Deze tegenstander verloor vandaag met maar liefst 8-1 van Panningen. Dit wil echter niks zeggen. Nog vers in het geheugen ligt de verloren wedstrijd tegen Roggel, dat toen nog geen wedstrijd had gewonnen en nog geen punt had gescoord.  Iedereen kan van iedereen in deze 4e klasse D winnen!

Voor het verslag van deze wedstrijd en de foto's klik HIER

Verslag en foto's Ton Ravier

 

 

De keeper van Bieslo is iets eerder aan de bal als Jean Paul Simons .

Bieslo 1 – Reuver 1

Ruststand 1-2

Eindstand 1-4

 

Reuver begon op deze druilerige middag goed aan de wedstrijd tegen Bieslo en zette gelijk veel druk op de Beeselse verdediging. Er kwamen ook kansen. Eerst was het Ruud Zegers die Reuver op voorsprong had kunnen zetten maar hij miste deze kans. Even daarna was het Erkan Yazici die zijn schot van buiten het strafschopgebied, dat nog van richting werd veranderd, op de lat zag  belanden. In de 25e minuut was het dan toch raak. Younes Zariouh scoorde uit een vrije trap over de grond in de rechterbenedenhoek de 0-1. Lang kon Reuver niet genieten van die voorsprong want direct uit een tegenaanval maakte Bieslo de 1-1. Nog geen minuut daarna kopte Jorn Huijs de 1-2 binnen en konden beide partijen met de stand 1-2 in het voordeel van Reuver gaan rusten.

De 2E helft, onder een stralend zonnetje,  was nog geen minuut oud toen Reuver de 1-3 maakte. Doelpuntenmaker was dit keer Erkan Yazici. Bieslo probeerde nog wat terug te doen maar verder dan een schot tegen de paal  kwam Bieslo niet. Een kwartier voor het einde van de wedstrijd scoorde Younes Zariouh nog 1-4. Bieslo had het geluk dat de keeper van Bieslo in goede vorm verkeerde anders was de uitslag groter geweest.

Samenvattend:

een dik verdiende overwinning van Reuver. Jorn Huys van Reuver en Wouter Crins van Bieslo liepen in de 2e helft in een onderling duel nog tegen een rode kaart aan. De derby speelde zich overigens verder in een sportieve sfeer af. VV. Helden heeft na 8 wedstrijden de eerste periodetitel. Reuver heeft 8 wedstrijden gespeeld en er 5 gewonnen en 3 verloren. Met deze reeks mogen wij best tevreden zijn.

Voor de diavoorstelling en meer foto's klik HIER

Tim Lenssen VV Reuver in duel met een speler van Linne. 

Reuver 1-Linne 1              Ruststand 0-0    Eindstand 3-2

Reuver begon heel goed aan de wedstrijd en zette Linne direct onder druk, Er kwamen in de eerste helft dan ook diverse kansen.  Erkan Yazici had wel  de meeste pech door  twee maal de paal te raken.  Een voorzet vanaf links werd door Ruud Zegers maar net gemist. Vervolgens meende heel Reuver een strafschop te zien  toen Jorn Huys naar de grond werd getrokken. De scheidsrechter wuifde deze overtreding echter weg.   Linne kwam na de eerste 20 minuten wel wat beter in de wedstrijd maar echt gevaarlijk werd Linne niet.  Met de stand 0-0 ging men dan ook rusten.

Na de rust kreeg Reuver een niet te missen kans.  Ahmet Senturk  kon deze echter niet verzilveren.  Na 49 minuten voetbal kreeg Linne een terechte strafschop toegekend en deze werd keurig benut: 0-1. 1 minuut later was het al weer gelijk. Uit een voorzet kopte Jorn Huys de 1-1 binnen.  Reuver drong aan maar het was toch Linne dat door een fout  in de verdediging  (keeper en speler liepen elkaar voor de voeten) weer op voorsprong  kwam:  1-2. Onnodig omdat Reuver in deze fase het betere van het spel had.  Na deze achterstand  had Linne het initiatief, maar Reuver toonde  bijzondere veerkracht en  gaf zich niet gewonnen. Martin Niemans bracht 2 jeugdspelers in het veld en mede door deze jeugdspelers werd Reuver gevaarlijker. Uit een van de aanvallen met goed voorbereidend werk van Tim Lenssen kon Ruud Zegers de  2-2 scoren.  Hoewel het er op leek dat dit ook de eindstand zou worden dacht Ruud Zegers daar enkele minuten voor het einde van de wedstrijd toch anders over. Hij omspeelde op snelheid  de linkerverdediger  en zijn voorzet vanaf de achterlijn bereikte Jean Paul Simons (jeugdspeler), die beheerst de 3-2 liet aantekenen. Al met al  een zwaar bevochten overwinning.

Volgende weekeinde is Reuver vrij van wedstrijden en kan zich dus gaan voorbereiden op de altijd weer spannende derby tegen onze zuiderburen Bieslo op zondag, 19 november.

Voor de diavoorstelling en meer foto's klik HIER

In het begin van de wedstrijd was het voorbij beide teams even aftasten., Het spel golfde heen en weer. Uit een aanval van Reuver plaatste Erkan Yazici de bal net over de lat.  In de 21e minuut kreeg Roggel zijn eerste kans en de spits van Roggel plaatste de bal met een schuiver in de uiterste linker benedenhoek en onhoudbaar voor Roy Hendriks in het doel:  1-0. Roggel nam na deze treffer het initiatief  en Reuver was niet bij machte om het spel naar zich toe te trekken. Van reuverzijde  was het een teleurstellende eerste helft. De vraag was hoe trainer Martin Niemans de ploeg in de 2e helft beter kon laten voetballen.

De 2e helft begon  Reuver beter aan de wedstrijd , was feller en daar kwamen ook kansen uit, maar geen doelpunten. Roggel bleef de betere ploeg, speelde fysiek sterker en sneller en was in de duels heer en meester en groeide in de wedstrijd. Ook de afvallende bal was steeds voor de ploeg uit Roggel. Een verdienste van de thuisclub en Reuver kon daar niets of weinig tegenover  stellen. Dit resulteerde in de betere kansen voor  Roggel, ook in deze 2e helft. Het was aan keeper Roy Hendrikx te danken dat de stand  1-0 lang op het scorebord bleef staan.  En was er al enige hoop, 10 minuten voor het einde maakte Roggel de 2-0 en was de wedstrijd gelopen. Hiermee kon Roggel zijn eerste overwinning in deze competitie bijschrijven en moet Reuver zijn wonden likken na deze teleurstellende vertoning.

Volgende week komt Linne in Reuver op bezoek en zal Reuver uit een heel ander vaatje moeten tappen om  tegen deze tegenstander  een goed resultaat te behalen. 

Voor de diavoorstelling en meer foto's klik HIER

Op deze regenachtige middag zette Horn direct vanaf het begin van de wedstrijd Reuver onder druk maar echte kansen kon Horn  in het begin van de wedstrijd niet creëren. Het was Reuver dat de eerste echte kans kreeg. Ruud Zegers brak op rechts door en zijn voorzet kwam bij Jorn Huijs. Zijn schot op doel werd geblokkeerd, de bal kwam bij Erkan Yazici terecht die zijn schot net naast zag gaan.  Horn kreeg daarna ook kansen. E een schot op doel werd door Roy Hendriks met uiterste inspanning uit het doel gehaald en even daarna kopte de spits van Horn net naast. Horn was sterker dan Reuver maar met de stand 0-0 gingen beide partijen rusten.

Na de rust zette Horn nog meer druk op de defensie van Reuver.  Er werd ook gescoord maar die goal werd op advies van de grensrechter afgekeurd. Even daarna was het toch raak. Uit een vrije trap buiten het strafschopgebied scoorde Horn de 0-1. Lang van deze voorsprong kon Horn niet genieten want een paar minuten later kreeg Reuver ook een vrije trap even buiten het strafschopgebied. Gilles Puts schoot de bal ineens op doel, de keeper van Horn kreeg de bal niet onder controle en uit de kluts kon Erkan Yazici de 1-1 scoren. Heel even was Horn aangeslagen en zette Reuver druk om de 1-1 direct om te zetten in een 2-1 voorsprong.  Dit lukte niet omdat te gehaast werd gespeeld en de bal in het zicht van het doel werd verspeeld. Horn bleef in deze fase met uitvallen gevaarlijk. Deze werden snel uitgevoerd waarbij de spitsen balvastheid toonden en met snelle acties de achterhoede van Reuver op de proef stelden.  Horn nam het initiatief van Reuver weer langzaam over en een doelpunt kon niet uitblijven 1-2. Kort daarna had Reuver de stand weer gelijk kunnen trekken.  Gilles Puts werd in de diepte gestuurd en ging alleen op de keeper af.  Oog in oog met de keeper was het de Hornse doelman die deze grote kans van Reuver verijdelde.

 

Samenvattend :  Hoewel een groot deel van de wedstrijd gelijk op ging, was het toch Horn dat bij zijn aanvallen sneller en dreigender was. Ook in fysiek opzicht was Horn Reuver de baas. Al met al een verdiende overwinning voor de ploeg uit Horn. De volgende week is Roggel de opponent. Voor de foto's en diavoorstelling klik HIER

Reuver 1 – Swalmen 1:  4-1

Voor de wedstrijd was er een presentatie van ons nieuwe, elektronische  scorebord. Met een druk op de knop stelde jeugdspeler Sten Driessen het bord inwerking.

 

Hierna werd direct afgetrapt voor de wedstrijd tegen Swalmen. Een tegenstander die na 3 puntloze wedstrijden gebrand was op de eerste overwinning.

Reuver had nog wat goed te maken na de nederlaag tegen BEVO van vorige week.  Onder zonnige omstandigheden begon Reuver goed aan de wedstrijd. Het speelde direct op de aanval en er kwamen in het begin van de wedstrijd al een paar kleine kansen.  In de 32e minuut was dan toch  raak.  Jorn Huys kreeg de bal in het strafschopgebied aangespeeld,  hij zette zijn tegenstander op het verkeerde been en haalde vernietigend uit met een droge knal in de rechter benedenhoek: 1-0.  Vlak voor de rust  was het weer raak. Erkan Yazici brak op links door en zijn voorzet werd wederom door Jorn Huys bekwaam afgerond 2-0. Swalmen kon daar weinig tegenover stellen. Met een stand van  2-0 in het voordeel  van Reuver ging de rust in.

Na de rust ging het gelijk op. Het spel speelde zich veel af op het middenveld. Uit een van de weinige aanvallen van Swalmen werd het  in de 79e minuut toch  2-1 en kreeg Swalmen weer vertrouwen in een goede afloop. Dit vertrouwen was echter van korte duur. Nog geen minuut daarna was het Bram Smeets, die na enkele snelle rushes langs de linker zijlijn  met een mooi strak schot over de grond de 3-1 maakte. Reuver controleerde de wedstrijd  en invaller Max Betrams kon de wedstrijd nog een slotaccent geven.  Hij kreeg de bal aangespeeld, kon vrij naar de keeper lopen, passeerde de keeper met een  vloeiende schijnbeweging  en schoof de 4-1 in de touwen. Dit was ook de eindstand.

Samenvattend:

Hoewel niet de beste wedstrijd van Reuver  werd  op ogenschijnlijk  eenvoudige wijze tegen Swalmen de winst binnengehaald. Volgende week weer een thuiswedstrijd en nu tegen promovendus Horn, dat tot nu toe, net als Reuver, van de 4 wedstrijden er 3 in winst wist om te zetten en 1 verliespartij liet noteren.  Het belooft  weer een spannende wedstrijd te worden tussen twee althans op papier gelijkwaardige ploegen.

Voor de diavoorstelling en meer foto's klik HIER 

Roy Hendriks is eerder bij de bal als de aanvaller van Swalmen

BEVO – Reuver        5-1

 

Reuver moest vandaag op bezoek bij BEVO, een lastige opgave en dat bleek wel in de wedstrijd.

Hoewel het begin nog gelijk op ging kwam BEVO al snel in de wedstrijd  op een 1-0 voorsprong .  BEVO groeide in de wedstrijd en Reuver kon daar weinig tegenover stellen. Op alle fronten  was de tegenstander Reuver de baas. . Het middenveld werd bij tijd en wijle compleet overlopen  en dat leidde tot zeer gevaarlijke aanvallen.Hoe Reuver ook probeerde het initiatief te nemen, het bevochten balbezit was steeds van korte duur door te ver doorgevoerde acties, een gebrek aan gretigheid en slordig samenspel.  Steekpasses  kwamen niet aan, hetgeen ook de verdienste was van BEVO.  Een ploeg die op dit niet al te beste veld met veel inzet, beweeglijkheid  en goed positiespel de dienst uitmaakte.  BEVO kreeg kans op kans en het mag een wonder heten dat de rust in ging met een stand van slechts 2-0.  Deze stand gaf toch  nog hoop voor een beter resultaat in de 2e helft. Zo er al hoop was, was die in de 2e helft toch maar van korte duur. Al na 1 minuut in deze 2e helft werd de 3-0 aangetekend en was de wedstrijd in feite gelopen. Veel kantinebezoekers tijdens de rust hebben deze goal niet gezien! BEVO ging door met aanvallen en bouwde de score uit tot naar 5-0 eer Reuver wat terug kon doen. Uit een van de sporadische aanvallen van Reuver was het in de 80e minuut Bram Smeets die op links doorbrak en zijn voorzet  van richting zag veranderd door een verdediger, die daarmee zijn eigen keeper verschalkte:5-1. Hiermee was de eer wel gered maar dit was een schrale troost  gezien het vertoonde spel.  

Samenvattend:

een meer dan verdiende overwinning van BEVO, die ook nog hoger had kunnen uitvallen. Reuver had zijn dag niet. Alles was mis kon gaan ging ook mis. Een wedstrijd om maar gauw te vergeten. Wat een tegenstelling met de wedstrijd van vorige week toen Reuver tegen Panningen  een puike wedstrijd met veel inzet en goed voetbal speelde en in winst wist om te zetten.Volgende week zal de derby tegen  Swalmen worden gespeeld en kan de ploeg zich revancheren

Voor de diavoorstelling en foto's van deze wedstrijd klik HIER

Ruud Zegers op snelheid langs zijn tegenstander.

Hiervoor ga je naar het voetballen kijken. Panningen en Reuver maakten er een aantrekkelijke en spannende wedstrijd van.  De eerste helft ging het spel op en neer, met zeer aanvallend spel van beide ploegen. Er kwamen ook kansen voor beide elftallen met de beste kans  voor Reuver.  Erkan Yazici schoot buiten het strafschopgebied op het doel maar via de paal ging de bal naast. Panningen was wel erg gevaarlijk in de counter en kreeg ook kansen maar de ballen gingen over of naast het Reuverse doel of het was keeper Roy Hendriks die een sta in de weg was. Met de brilstand 0-0 ging de rust in.

Vanaf de aftrap in de 2e helft nam Reuver direct weer het initiatief en kwamen er scoringsmogelijkheden. Al in de 47e minuut werd gescoord door Jorn Huys maar dit doelpunt werd op advies van de grensrechter afgekeurd.In de 51e minuut was dan toch raak. Jorn Huys was de doelpuntenmaker 0-1. Reuver ging verder met aanvallen en had behield een licht veldoverwicht. In de 71e minuut was het weer raak.Bij een schot op doel kreeg de keeper van Panningen de bal niet onder controle en Jorn Huys was er als de kippen bij om 0-2 aan te tekenen. Panningen gooide er een schepje bovenop, nam het initiatief en wilde de aansluitingstreffer forceren.  Dit resulteerde in de 81e minuut in een  terechte strafschop . De bal werd ingeschoten en ging via de binnenkant van de paal in het doel 1-2. Panningen rook bloed en ging op zoek na de gelijkmaker. De laatste 10 minuten moest Reuver alle zeilen bijzetten om een verdere tegengoal  te voorkomen. Ook in de bijna 5 minuten reservetijd werd niet meer gescoord en kon Reuver ook zijn 2e wedstrijd in een  overwinning omzetten.

 

Voor de toeschouwers was dit een geweldige wedstrijd met 2 elftallen die voor de winst gingen. Volgende week krijgen we weer een lastige uitwedstrijd en nu tegen BEVO. Maar de competitie start mag geslaagd worden genoemd.

Voor de foto's en diavoorstelling klik HIER

Joey Ritter in duel met een speler van Panningen

Reuver 1-RKAVC 1 Uitslag 4-2 Ruststand 2-1

Reuver begon heel goed aan de wedstrijd. Er waren in het eerste kwartier al een paar kansen om op voorsprong te komen. Het duurde tot de 15e minuut tot de 1-0 kon worden aangetekend. Een aanval op links werd voor de goal geplaatst en Erkan Yazici haalde vernietigend uit, waarbij de keeper van RKAVC niet geheel vrijuit ging.  Het spel ging daarna op en neer met een licht overwicht van de tegenstander. In de  25e minuut kreeg Reuver de bal niet weg en werd er een overtreding gemaakt in het strafschopgebied. De toegekende,  terechte strafschop werd  feilloos benut: 1-1. Toch was het Reuver dat na 35 minuten weer op voorsprong kwam via Jorn Huys. Deze kreeg de bal aan gespeeld en scoorde met een hard schot de 2-1. Met deze stand gingen we ook rusten.

Na de rust zagen we een dominerend RKAVC.  Een tegendoelpunt kon niet uitblijven. Uit een van die gevaarlijke aanvallen kwam dan ook de gelijkmaker 2-2. RKAVC voelde dat er nog meer in zat en kwam bijna op voorsprong maar keeper Roy Hendriks kon dat met een geweldige redding voorkomen. Reuver gaf de wedstrijd uit handen maar bleef met snelle uitvallen gevaarlijk.  Uit een van die sporadische uitvallen kwamen de oranjehemden  toch weer op voorsprong, en weer was het Erkan Yazici die de keeper met een geweldige afstandsschot in de linker boven kruising  kansloos liet. RKAVC ging weer op jacht naar de gelijkmaker en vooral op rechts waren ze levensgevaarlijk. Toen 10 minuten voor het einde Erkan Yazici de 4-2 scoorde was de wedstrijd gelopen. Reuver scoorde nog wel een keer uit een mooie aanval maar het doelpunt van Ruud Zegers  werd op advies van de grensrechter afgekeurd.

 

Samenvattend: een lastige wedstrijd voor de oranjehemden, waar toch 3 punten aan werden overgehouden. Deze start is belangrijk,  omdat er de komende weken weer 2 goede tegenstanders wachten, te weten Panningen en BEVO.

Voor de diavoorstelling en meer foto's klik HIER

 Mark Fusers in duel met een speler van RKAVC

Mitchell Ravensberg in duel met een speler van HBSV . Voor de diavoorstelling en meer foto's klik HIER

 voor de diavoorstelling en meer foto's klik HIER

Doelpuntenmaker Reuver Ruud Zegers

  Justin de Jong in duel met een speler van TSC 04

   Voor de diavoorstelling en meer foto's klik HIER

© 2018 - V.V. Reuver - Powered by Collectiony