Wedstrijd Verslagen Reuver 1

Reuver 1 – Swalmen 1:  4-1

Voor de wedstrijd was er een presentatie van ons nieuwe, elektronische  scorebord. Met een druk op de knop stelde jeugdspeler Sten Driessen het bord inwerking.

 

Hierna werd direct afgetrapt voor de wedstrijd tegen Swalmen. Een tegenstander die na 3 puntloze wedstrijden gebrand was op de eerste overwinning.

Reuver had nog wat goed te maken na de nederlaag tegen BEVO van vorige week.  Onder zonnige omstandigheden begon Reuver goed aan de wedstrijd. Het speelde direct op de aanval en er kwamen in het begin van de wedstrijd al een paar kleine kansen.  In de 32e minuut was dan toch  raak.  Jorn Huys kreeg de bal in het strafschopgebied aangespeeld,  hij zette zijn tegenstander op het verkeerde been en haalde vernietigend uit met een droge knal in de rechter benedenhoek: 1-0.  Vlak voor de rust  was het weer raak. Erkan Yazici brak op links door en zijn voorzet werd wederom door Jorn Huys bekwaam afgerond 2-0. Swalmen kon daar weinig tegenover stellen. Met een stand van  2-0 in het voordeel  van Reuver ging de rust in.

Na de rust ging het gelijk op. Het spel speelde zich veel af op het middenveld. Uit een van de weinige aanvallen van Swalmen werd het  in de 79e minuut toch  2-1 en kreeg Swalmen weer vertrouwen in een goede afloop. Dit vertrouwen was echter van korte duur. Nog geen minuut daarna was het Bram Smeets, die na enkele snelle rushes langs de linker zijlijn  met een mooi strak schot over de grond de 3-1 maakte. Reuver controleerde de wedstrijd  en invaller Max Betrams kon de wedstrijd nog een slotaccent geven.  Hij kreeg de bal aangespeeld, kon vrij naar de keeper lopen, passeerde de keeper met een  vloeiende schijnbeweging  en schoof de 4-1 in de touwen. Dit was ook de eindstand.

Samenvattend:

Hoewel niet de beste wedstrijd van Reuver  werd  op ogenschijnlijk  eenvoudige wijze tegen Swalmen de winst binnengehaald. Volgende week weer een thuiswedstrijd en nu tegen promovendus Horn, dat tot nu toe, net als Reuver, van de 4 wedstrijden er 3 in winst wist om te zetten en 1 verliespartij liet noteren.  Het belooft  weer een spannende wedstrijd te worden tussen twee althans op papier gelijkwaardige ploegen.

Voor de diavoorstelling en meer foto's klik HIER 

Roy Hendriks is eerder bij de bal als de aanvaller van Swalmen

BEVO – Reuver        5-1

 

Reuver moest vandaag op bezoek bij BEVO, een lastige opgave en dat bleek wel in de wedstrijd.

Hoewel het begin nog gelijk op ging kwam BEVO al snel in de wedstrijd  op een 1-0 voorsprong .  BEVO groeide in de wedstrijd en Reuver kon daar weinig tegenover stellen. Op alle fronten  was de tegenstander Reuver de baas. . Het middenveld werd bij tijd en wijle compleet overlopen  en dat leidde tot zeer gevaarlijke aanvallen.Hoe Reuver ook probeerde het initiatief te nemen, het bevochten balbezit was steeds van korte duur door te ver doorgevoerde acties, een gebrek aan gretigheid en slordig samenspel.  Steekpasses  kwamen niet aan, hetgeen ook de verdienste was van BEVO.  Een ploeg die op dit niet al te beste veld met veel inzet, beweeglijkheid  en goed positiespel de dienst uitmaakte.  BEVO kreeg kans op kans en het mag een wonder heten dat de rust in ging met een stand van slechts 2-0.  Deze stand gaf toch  nog hoop voor een beter resultaat in de 2e helft. Zo er al hoop was, was die in de 2e helft toch maar van korte duur. Al na 1 minuut in deze 2e helft werd de 3-0 aangetekend en was de wedstrijd in feite gelopen. Veel kantinebezoekers tijdens de rust hebben deze goal niet gezien! BEVO ging door met aanvallen en bouwde de score uit tot naar 5-0 eer Reuver wat terug kon doen. Uit een van de sporadische aanvallen van Reuver was het in de 80e minuut Bram Smeets die op links doorbrak en zijn voorzet  van richting zag veranderd door een verdediger, die daarmee zijn eigen keeper verschalkte:5-1. Hiermee was de eer wel gered maar dit was een schrale troost  gezien het vertoonde spel.  

Samenvattend:

een meer dan verdiende overwinning van BEVO, die ook nog hoger had kunnen uitvallen. Reuver had zijn dag niet. Alles was mis kon gaan ging ook mis. Een wedstrijd om maar gauw te vergeten. Wat een tegenstelling met de wedstrijd van vorige week toen Reuver tegen Panningen  een puike wedstrijd met veel inzet en goed voetbal speelde en in winst wist om te zetten.Volgende week zal de derby tegen  Swalmen worden gespeeld en kan de ploeg zich revancheren

Voor de diavoorstelling en foto's van deze wedstrijd klik HIER

Ruud Zegers op snelheid langs zijn tegenstander.

Hiervoor ga je naar het voetballen kijken. Panningen en Reuver maakten er een aantrekkelijke en spannende wedstrijd van.  De eerste helft ging het spel op en neer, met zeer aanvallend spel van beide ploegen. Er kwamen ook kansen voor beide elftallen met de beste kans  voor Reuver.  Erkan Yazici schoot buiten het strafschopgebied op het doel maar via de paal ging de bal naast. Panningen was wel erg gevaarlijk in de counter en kreeg ook kansen maar de ballen gingen over of naast het Reuverse doel of het was keeper Roy Hendriks die een sta in de weg was. Met de brilstand 0-0 ging de rust in.

Vanaf de aftrap in de 2e helft nam Reuver direct weer het initiatief en kwamen er scoringsmogelijkheden. Al in de 47e minuut werd gescoord door Jorn Huys maar dit doelpunt werd op advies van de grensrechter afgekeurd.In de 51e minuut was dan toch raak. Jorn Huys was de doelpuntenmaker 0-1. Reuver ging verder met aanvallen en had behield een licht veldoverwicht. In de 71e minuut was het weer raak.Bij een schot op doel kreeg de keeper van Panningen de bal niet onder controle en Jorn Huys was er als de kippen bij om 0-2 aan te tekenen. Panningen gooide er een schepje bovenop, nam het initiatief en wilde de aansluitingstreffer forceren.  Dit resulteerde in de 81e minuut in een  terechte strafschop . De bal werd ingeschoten en ging via de binnenkant van de paal in het doel 1-2. Panningen rook bloed en ging op zoek na de gelijkmaker. De laatste 10 minuten moest Reuver alle zeilen bijzetten om een verdere tegengoal  te voorkomen. Ook in de bijna 5 minuten reservetijd werd niet meer gescoord en kon Reuver ook zijn 2e wedstrijd in een  overwinning omzetten.

 

Voor de toeschouwers was dit een geweldige wedstrijd met 2 elftallen die voor de winst gingen. Volgende week krijgen we weer een lastige uitwedstrijd en nu tegen BEVO. Maar de competitie start mag geslaagd worden genoemd.

Voor de foto's en diavoorstelling klik HIER

Joey Ritter in duel met een speler van Panningen

Reuver 1-RKAVC 1 Uitslag 4-2 Ruststand 2-1

Reuver begon heel goed aan de wedstrijd. Er waren in het eerste kwartier al een paar kansen om op voorsprong te komen. Het duurde tot de 15e minuut tot de 1-0 kon worden aangetekend. Een aanval op links werd voor de goal geplaatst en Erkan Yazici haalde vernietigend uit, waarbij de keeper van RKAVC niet geheel vrijuit ging.  Het spel ging daarna op en neer met een licht overwicht van de tegenstander. In de  25e minuut kreeg Reuver de bal niet weg en werd er een overtreding gemaakt in het strafschopgebied. De toegekende,  terechte strafschop werd  feilloos benut: 1-1. Toch was het Reuver dat na 35 minuten weer op voorsprong kwam via Jorn Huys. Deze kreeg de bal aan gespeeld en scoorde met een hard schot de 2-1. Met deze stand gingen we ook rusten.

Na de rust zagen we een dominerend RKAVC.  Een tegendoelpunt kon niet uitblijven. Uit een van die gevaarlijke aanvallen kwam dan ook de gelijkmaker 2-2. RKAVC voelde dat er nog meer in zat en kwam bijna op voorsprong maar keeper Roy Hendriks kon dat met een geweldige redding voorkomen. Reuver gaf de wedstrijd uit handen maar bleef met snelle uitvallen gevaarlijk.  Uit een van die sporadische uitvallen kwamen de oranjehemden  toch weer op voorsprong, en weer was het Erkan Yazici die de keeper met een geweldige afstandsschot in de linker boven kruising  kansloos liet. RKAVC ging weer op jacht naar de gelijkmaker en vooral op rechts waren ze levensgevaarlijk. Toen 10 minuten voor het einde Erkan Yazici de 4-2 scoorde was de wedstrijd gelopen. Reuver scoorde nog wel een keer uit een mooie aanval maar het doelpunt van Ruud Zegers  werd op advies van de grensrechter afgekeurd.

 

Samenvattend: een lastige wedstrijd voor de oranjehemden, waar toch 3 punten aan werden overgehouden. Deze start is belangrijk,  omdat er de komende weken weer 2 goede tegenstanders wachten, te weten Panningen en BEVO.

Voor de diavoorstelling en meer foto's klik HIER

 Mark Fusers in duel met een speler van RKAVC

Mitchell Ravensberg in duel met een speler van HBSV . Voor de diavoorstelling en meer foto's klik HIER

 voor de diavoorstelling en meer foto's klik HIER

Doelpuntenmaker Reuver Ruud Zegers

  Justin de Jong in duel met een speler van TSC 04

   Voor de diavoorstelling en meer foto's klik HIER

© 2017 - V.V. Reuver - Powered by Collectiony